Gå til innholdet
Allergisøk (0)

LAMMEFRIKASSÈ

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 2 kg FÅREKJØTT BENFRITT TERNING.
  • 50 g smør
  • 50 g hvetemel
  • 8 dl kremfløte
  • 10 stk poteter kuttet i terninger
  • 5 stk gulrøtter kuttet i terninger
  • 3 stk løk kuttet i terninger
  • 3 stk persillerot kuttet i terninger
  • 3 stk purre kuttet i biter
  • 1 stk sitron

  • Kok kjøttet mørt, ha i grønnsakene på slutten av koketiden. Sil av.
  • Smelt smør og mel i en kjele, spe med fløte og litt av kraften, la dette koke i ca 15 minutter.
  • Ha i grønnsakene og kjøttet. Smak til med sitron, salt og pepper.

lammefrikasse