Gå til innholdet
pulled lamb 1

Om oss

Grilstad Foodservice er leverandør til alle kjedegrupperinger innen service- og storkjøkkenmarkedet over hele landet. Vårt mål er å tilby kvalitetsprodukter, og vi ønsker å legge alt til rette for å gi våre kunder en enklere og mer inspirerende hverdag. Vi er totalleverandør av alt innen ferskt kjøtt og kjøttvarer, slik at du som kunde, kun trenger å forholde deg til en leverandør.
Velkommen til Grilstad Foodservice

Grilstad er en av de største privateide kjøttbedriftene i Norge, og har 4 produksjonsanlegg spredt over hele landet. Som en del av Grilstad konsernet, strekker våre røtter seg tilbake helt til 1790 årene. Vår produksjon er tuftet på gamle håndverkstradisjoner som fortsatt er i fokus, og dette gjør oss i stand til å utvikle nye produkter som både er innovative og lønnsomme for våre kunder.

Vi byr på gode kvalitetsprodukter og salgsrepresentanter med lokal kjennskap til markedet. Vi ønsker god oppfølging av deg som kunde gjennom vårt salgsapparat. Våre konsulenter har høy faglig kompetanse og ønsker å bidra med gode råd og ideer til nye retter.  Under kontakter kan du finne kontaktinformasjon til din nærmeste konsulent.

Grilstad tar helse og sunnhet på alvor. Les mer om det under nyhetssiden vår.

Vi håper at våre gode kvalitetsprodukter vil gjøre oss til et naturlig og riktig valg for deg.  
Vårt slagord er «Skikkelig mat fra skikkelige folk» 
Grilstad-gutten