LAMMEPØLSE MED URTER 2 Under 30 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post * Avbryt Send Fremgangsmåte Snitt lammepølsene forsiktig og stek de på middels varme til de er gylne i overflaten og gjennomvarme. Server pølsene med f.eks potetstappe toppet med syltet rødløk og en fennikel- og ruccola salat. Potetstappe med syltet rødløk 600 gr mandelpoteter 50 gr smør Ca 3 dl H-melk 1 ss Dijon sennep Skrell potetene og del de i terninger. Kok de i vann til de er møre, hell deretter av vannet og la potetene dampe godt av seg. Knus potetene med en ballongvisp og rør inn smør og ha deretter i varm melk til passe konsistens. Smak stappa til med salt, pepper og litt sennep. Fennikel- og ruccolasalat 2 fennikel 1 pk ruccola Sitron Salt, pepper Finsnitt fennikel på mandolin og vend den sammen med ruccola, salt, pepper og sitron rett før servering. Ingredienser LAMMEPØLSE MED URTER Grilstad produkt i oppskriften LAMMEPØLSE MED URTER