Gå til innholdet

Tapas Fylte sjampinjonger

  • 6
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

150 g spekepølse
ca 10 Store sjampinjonger
1 løk
2 ss olivenolje
2 båter hvitløk
3 ss finhakket persille
1 ts paprikapulver
1/2 ts salt
1/4 ts pepper

1. Rens sjampinjongene. Vri av stilkene og hakk dem fint.

2. Skrell og finhakk løken. Surr den sammen med sjampinjong-

stilkene i olje på middels varme til de blir myke.

3. Tilsett finhakket spekepølse og hvitløk og la det hele bli

gjennomvarmt. Smak til med salt, pepper og paprikapulver.

Serveres som en av flere tapasretter.

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 4412458

FJORDSKINKE BRETT STRANDA

EPD NR: 528703

SPEKESKINKE U/SV BENFRI