Gå til innholdet

LAMMEPØLSE MED URTER

  • 2
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

Snitt lammepølsene forsiktig og stek de på middels varme til de er gylne i overflaten og gjennomvarme.
Server pølsene med f.eks potetstappe toppet med syltet rødløk og en fennikel- og ruccola salat. 

Potetstappe med syltet rødløk
600 gr mandelpoteter
50 gr smør
Ca 3 dl H-melk
1 ss Dijon sennep

Skrell potetene og del de i terninger. Kok de i vann til de er møre, hell deretter av vannet og la potetene dampe godt av seg. 
Knus potetene med en ballongvisp og rør inn smør og ha deretter i varm melk til passe konsistens.
Smak stappa til med salt, pepper og litt sennep.

Fennikel- og ruccolasalat
2 fennikel
1 pk ruccola
Sitron
Salt, pepper 

Finsnitt fennikel på mandolin og vend den sammen med ruccola, salt, pepper og sitron rett før servering.

 

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 4468047

LAMMEPØLSE MED URTER