Gå til innholdet

Pytt i panne

  • 4
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

Rester i kjøleskapet kan bli et skikkelig godt måltid. Her er en oppskrift på pytt i panne, men du behøver ikke følge oppskriften. Bruk de restene du har og stek dem i panna. Server gjerne med stekt egg og brød.

400 g kjøttpølse (eller wiener)
1-1½ stk gulrot
1 stk. stor bit knollselleri (sellerirot)
5 stk. potet
1 stk. grønn paprika
1-1½ stk. løk
2 ss smør
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du:

1. Vask og rens grønnsakene. Skjær gulrot, sellerirot, poteter og paprika i små terninger. Hakk løken.

2. Skjær pølsa i terninger og stek den lett i en stekepanne. Brun så grønnsakene i små porsjoner, til de har fått en gyllenbrun farge.

3. La pølser og grønnsaker ettersteke sammen på svakeste varme, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 4681003

KJØTTPØLSE RØKT SKINNFRI

EPD NR: 4680880

KJØTTPØLSE RØKT

Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har lyst på!