Pytt i panne 4 Under 30 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post Avbryt Send Fremgangsmåte Rester i kjøleskapet kan bli et skikkelig godt måltid. Her er en oppskrift på pytt i panne, men du behøver ikke følge oppskriften. Bruk de restene du har og stek dem i panna. Server gjerne med stekt egg og brød. 400 g kjøttpølse (eller wiener) 1-1½ stk gulrot 1 stk. stor bit knollselleri (sellerirot) 5 stk. potet 1 stk. grønn paprika 1-1½ stk. løk 2 ss smør ½ ts salt ¼ ts pepper Slik gjør du: 1. Vask og rens grønnsakene. Skjær gulrot, sellerirot, poteter og paprika i små terninger. Hakk løken. 2. Skjær pølsa i terninger og stek den lett i en stekepanne. Brun så grønnsakene i små porsjoner, til de har fått en gyllenbrun farge. 3. La pølser og grønnsaker ettersteke sammen på svakeste varme, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper. Ingredienser 400 g KJØTTPØLSE RØKT SKINNFRI Grilstad produkt i oppskriften KJØTTPØLSE RØKT SKINNFRI KJØTTPØLSE RØKT Pytt i panne er typisk restemat, så her trenger du egentlig ingen oppskrift. Bruk det du har lyst på!