Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Pytt i panne

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

Rester i kjøleskapet kan bli et skikkelig godt måltid. Her er en oppskrift på pytt i panne, men du behøver ikke følge oppskriften. Bruk de restene du har og stek dem i panna. Server gjerne med stekt egg og brød.

400 g kjøttpølse (eller wiener)
1-1½ stk gulrot
1 stk. stor bit knollselleri (sellerirot)
5 stk. potet
1 stk. grønn paprika
1-1½ stk. løk
2 ss smør
½ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du:

1. Vask og rens grønnsakene. Skjær gulrot, sellerirot, poteter og paprika i små terninger. Hakk løken.

2. Skjær pølsa i terninger og stek den lett i en stekepanne. Brun så grønnsakene i små porsjoner, til de har fått en gyllenbrun farge.

3. La pølser og grønnsaker ettersteke sammen på svakeste varme, til grønnsakene er møre. Smak til med salt og pepper.

pytt_i_panne