Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Svinekjøtt med appelsin- og ingefærsaus

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

300 g Strimlet Svinekjøtt 
2 ss olje
1 sjalottløk
½ grønn chili
1 båt hvitløk
1 ts finhakket, fersk ingefær
1 vårløk
1 appelsin
1½ dl vann
ca 1 ts maisenna
½ ts salt
¼ ts pepper
pasta (mengdeberegning og fremgangsmåte på pakken)

Slik gjør du:

1. Stek kjøttet på middels sterk varme i olje, i to omganger.
Legg det til side.

2. Finhakk sjalottløk, hvitløk, chili og ingefær, og skjær
vårløken i centimeterstore biter. Fres dette ca 1 minutt.

3. Rør ut maisenna i vann og tilsett jevningen
mens du rører. Press i saften av en appelsin.

Kok opp på svak varme, tilsett kjøttet og smak
til med salt og pepper.

Serveres med brød og evt. en frisk salat.

svinekjott_m_appelsin_ingefersaus