Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Svinekjøtt i sursøt saus

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

ca 600 g strimlet svinekjøtt
1 gulrot i tynne strimler
1 grønn paprika i strimler
1 rød paprika i strimler
1 liten boks ananas i biter
2 ss olje i steking

Slik gjør du:
1. Fres kjøttet i flere omganger og legg det tilside.
Grønnsakene freses raskt og legges sammen med kjøttet.

2. Ha alle ingrediensene til sausen i stekepannen og kok opp.

3. Legg kjøtt og grønnsaker i sausen og la det bli gjennomvarmt.

Server gjerne med ris.

SURSØT SAUS:
3 ss sukker
4 ss soyasaus
2 ss eplecidereddik
1 dl buljong
1 ss maisenna
Laken fra ananasboksen

svinekjott_sweet_sour