Svinekjøtt i sursøt saus 4 Under 30 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post * Avbryt Send Fremgangsmåte ca 600 g strimlet svinekjøtt 1 gulrot i tynne strimler 1 grønn paprika i strimler 1 rød paprika i strimler 1 liten boks ananas i biter 2 ss olje i steking Slik gjør du: 1. Fres kjøttet i flere omganger og legg det tilside. Grønnsakene freses raskt og legges sammen med kjøttet. 2. Ha alle ingrediensene til sausen i stekepannen og kok opp. 3. Legg kjøtt og grønnsaker i sausen og la det bli gjennomvarmt. Server gjerne med ris. SURSØT SAUS: 3 ss sukker 4 ss soyasaus 2 ss eplecidereddik 1 dl buljong 1 ss maisenna Laken fra ananasboksen Ingredienser SVINEKJØTT STRIMLET Grilstad produkt i oppskriften SVINEKJØTT STRIMLET