Gå til innholdet

Lefseruller med lammerull

  • 6
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

6 skiver lammerull 
3-4 ss rødbetsalat
2 ss timian, hakket
2 potetlefser

Slik gjør du:
1. Smør lefsene med rødbetsalat
(se egen oppskrift), legg på skiver av rull og strø over timian.

 2. Rull sammen og del lefserullen i skrå "kubber".


Rødbetsalat
(4 porsjoner)

1 glass rødbeter, ca. 500 g
2 grønne epler
1 sjalottløk
1 ts karve
3 ss majones
3 ss fløte
1 ss rødbetlake
1/2 ts salt
1 ts sukker

Slik gjør du:
1. Slå laken av rødbetene og hakk dem

i små terninger sammen med epler og løk.

 

2. Bland majones, fløte og rødbetlake og tilsett dette. Bland i karve og smak til med salt og sukker.

Smaker godt til rull, sylte og tunge.

TIPS:
Kjøp ferdig rødbetsalat og tilsett 1/2 eple i små terninger og 2 ss fløte for at den skal få et hjemmelaget preg.

En stilk selleri i små biter gir en frisk opplevelse.

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 4223798

LAMMERULL