Fremgangsmåte
6 skiver lammerull
3-4 ss rødbetsalat
2 ss timian, hakket
2 potetlefser
Slik gjør du:
1. Smør lefsene med rødbetsalat
(se egen oppskrift), legg på skiver av rull og strø over timian.
2. Rull sammen og del lefserullen i skrå "kubber".
Rødbetsalat
(4 porsjoner)
1 glass rødbeter, ca. 500 g
2 grønne epler
1 sjalottløk
1 ts karve
3 ss majones
3 ss fløte
1 ss rødbetlake
1/2 ts salt
1 ts sukker
Slik gjør du:
1. Slå laken av rødbetene og hakk dem
i små terninger sammen med epler og løk.
2. Bland majones, fløte og rødbetlake og tilsett dette. Bland i karve og smak til med salt og sukker.
Smaker godt til rull, sylte og tunge.
TIPS:
Kjøp ferdig rødbetsalat og tilsett 1/2 eple i små terninger og 2 ss fløte for at den skal få et hjemmelaget preg.
En stilk selleri i små biter gir en frisk opplevelse.