Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Pannestekt sandwich

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

8 skiver kokt skinke
4 skiver formloff
1 ss olivenolje
1 båt hvitløk
1 stk avocado i båter
4 stk salatblad
1 stk tomat i skiver
1 skive tykk sitron, el. ca. 1 ts sitronsaft
1/2 ts grovkvernet pepper

Slik gjør du:

1. Finhakk hvitløken og fres den i en stekepanne med litt olivenolje. Legg i loffskivene og stek dem på begge sider. Ta dem ut av pannen. 

2. Fres skinke og avokado raskt i pannen og fordel dette på to av loffskivene over salat og tomat.

3. Krydre med pepper og press litt sitronsaft over. Legg de to siste loffskivene på toppen. Skjær sandwichene skrått i to. Spis mens de er varme.

TIPS:
Varier med ulike typer kjøttpålegg, eller prøv å fylle dem med strimlet svinekjøtt. Kjøttet freses da i stekepanne 2-3 minutter.

pannestekt_sandwich