Gå til innholdet

Tapas Fenalår med kantareller

  • 6
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

15 skiver fenalår 
1 stk. gulbet 
200 g frisk spinat 
100 g kantarell 
1 ss smør 
1 ts salt 
½ ts pepper 

Slik gjør du:

1. Fenalår skjæres i skiver. Vask gulbeten og kok den knapt mør i lettsaltet vann. Avkjøl og rens av skallet. Skjær i fine skiver.

2. Vask og rens spinaten og kantarellene. Brun smør i panna, tilsett kantarellen og stek den lett, før du har i spinat, og lar den surre med

i ca 1-2 minutter.

3. Anrett skiver av fenalår, gulbete, spinat og kantareller på tallerken.

Serveres som en av flere tapasretter.

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 2788412

FENALÅR STRANDA SKIVET