Spekemat med spinat og fetaost 2 Under 30 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post * Avbryt Send Fremgangsmåte 12 sk. salami eller annen spekemat 1 pk. frisk spinat 2 dl frosne erter eller ferske sukkererter ½ gl fetaost i biter Dressing: 1 ss sitronsaft 3 ss olivenolje ½ ts salt ½ ts pepper Slik gjør du: 1. Rens og vask spinaten godt. Tin eventuelt frosne erter. 2. Rist spekematen lett i varm panne til den får en sprø konsistens. Lag dressing ved å blande sammen alle ingrediensene. 3. Bland sammen spinat, erter og spekemat og legg fetaost på toppen. Drypp dressingen over. Server med brød. Ingredienser 12 skiver SALAMI SKIVET Grilstad produkt i oppskriften SALAMI SKIVET 1.Stekt spekemat bør legges på tørkepapir før bruk. 2. Spinaten kan byttes ut med annen grønn salat.