Gå til innholdet

Spekemat med spinat og fetaost

  • 2
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

12 sk. salami eller annen spekemat 
1 pk. frisk spinat 
2 dl frosne erter eller ferske sukkererter
½ gl fetaost i biter

Dressing: 
1 ss sitronsaft 
3 ss olivenolje 
½ ts salt 
½ ts pepper

Slik gjør du:
1. Rens og vask spinaten godt. Tin eventuelt frosne erter.

2. Rist spekematen lett i varm panne til den får en sprø konsistens. Lag dressing ved å blande sammen alle ingrediensene.

3. Bland sammen spinat, erter og spekemat og legg fetaost på toppen. Drypp dressingen over.

Server med brød.


Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 682229

SALAMI SKIVET

1.Stekt spekemat bør legges på tørkepapir før bruk. 2. Spinaten kan byttes ut med annen grønn salat.