Gå til innholdet

Fargerik salat med skinke

  • 2
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

300 g kokt skinke i terninger
1/2 pakke friske eller frosne aspargesbønner
1/2 l vann
1 ts salt
1 pose ferdig blandet salat
1 appelsin i båter uten skinn
2 ringer ananas i biter

1 pose fransk salatdressing

Slik gjør du:

1. Kok aspargesbønnene et par minutter i lettsaltet, 
fosskokende vann til de såvidt er møre. Avkjøl raskt 
i kaldt vann og la de renne godt av.
2. Anrett salaten på et fat og fordel aspargesbønnene over. Legg appelsinbåter, ananas og skinke på toppen.
3. Lag dressing etter anvisning på posen.

TIPS:
Prøv med ulike brød: Ciabatta, Foccacio, Nan, Pita, Filone, 
Panini...brød med olje og valnøtter, brød med soltørkede tomater...

Ingredienser

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 4225199

KOKT SKINKE 500 G

EPD NR: 4233060

SKINKE TERNET