Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Karbonader med urtepotetmos, sylta rødløk og aioli

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 20 stk mangler navn
  • 2 kg potet
  • 300 g smør
  • 2 dl melk/fløte
  • persille og timian
  • 4 stk rødløk
  • 1 dl rødvin
  • 0,5 dl rødvinseddik
  • Litt sukker og honning
  • 3 stk eggeplommer
  • 4 dl olje
  • 2 stk hvitløksfedd

  • Kok potetene møre og mos dem, tilsett smør, urter og fløte/melk. Smak til med salt og pepper.
  • Finsnitt rødløk og stek gyllent, tilsett rødvin og rødvinseddiken, sukker og honning. Kok til løken er mør.
  • Pisk eggeplommer luftig og tilsett finhakket hvitløk. Spe forsiktig med olje, blir den for tykk, ha i litt kaldt vann. Smak til med salt og pepper.
  • Stek karbonadene.
  • karbonader