Karbonader med urtepotetmos, sylta rødløk og aioli 10 30-60 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post * Avbryt Send Fremgangsmåte Kok potetene møre og mos dem, tilsett smør, urter og fløte/melk. Smak til med salt og pepper. Finsnitt rødløk og stek gyllent, tilsett rødvin og rødvinseddiken, sukker og honning. Kok til løken er mør. Pisk eggeplommer luftig og tilsett finhakket hvitløk. Spe forsiktig med olje, blir den for tykk, ha i litt kaldt vann. Smak til med salt og pepper. Stek karbonadene. Ingredienser 20 stk mangler navn 2 kg potet 300 g smør 2 dl melk/fløte persille og timian 4 stk rødløk 1 dl rødvin 0,5 dl rødvinseddik Litt sukker og honning 3 stk eggeplommer 4 dl olje 2 stk hvitløksfedd