Gå til innholdet

Tigerspyd

  • 4
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

400 g Svin indrefilet (eller lammefilet, biffkjøtt )
1 stk gul paprika i 4 biter
1 stk eple i båter
1 boks hermetiske ananas i biter, liten boks (du trenger 4 biter)

Slik gjør du:
Du trenger 4 grillspyd av tre eller metall

1. Kutt opp ca 12 terninger kjøtt, de kan være på 2x2 cm

2. Træ først på en kjøttbit, så paprika, så kjøtt, deretter ananas og kjøtt til til slutt.

3. Legg tigerspydet på grillen. Pensle med litt grillolje like før det er ferdigstekt.

Eksotisk grillsaus:
(4 porsjoner)

1/2 stk finhakket rød chili
2 ss mangochutney
2 ss olje
2 ss honning
1/2 ts paprikapulver

Ingrediensene blandes godt sammen og kan enten pensles på kjøttet eller brukes som grillsaus ved siden av.

Grillsausen passer spesielt godt til svinekjøtt, men kan godt brukes til pølser, lam og storfe.

Ingredienser