Fylte grillpølser 4 Under 30 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post * Avbryt Send Fremgangsmåte 8 grillpølser (el. kjøttpølser) 1 ss sennep 1 løk 1 ts kinesisk soyaolje 1 ss tomatpurè 8 skiver bacon Skjær et dypt snitt på langs i pølsene. Rør sammen sennep, finhakket løk, soya og tomatpurè og fordel blandingen i snittene. Klem pølsene forsiktig sammen og surr baconskivene rundt. Baconskivene festes med tannstikkere. Snu pølsene ofte på grillen. Flytt risten høyere opp hvis baconet blir for brunt. En annen variant er å smøre et tynt lag usøtet sennep i pølsesnittet og så legge i tykke strimler hvit ost. Surr baconskivene rundt og fest dem med tannstikkere. Ingredienser 8 stk SUPERGRILL Grilstad produkt i oppskriften SUPERGRILL BACON UTEN SVOR SKIVET