Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Lammekoteletter med timian- og hvitløspotetpurè

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

  • 1 kg LAM KOTELETT, DOBLE
  • 2 ss olje
  • 10 stk potet
  • 2 ss smør
  • 0,5 dl matfløte
  • 2 fedd hvitløk
  • salt
  • 2 ss frisk timian finhakket
  • pepper

Gi potetmosen smak av urter og hvitløk og lammekotelettene når nye høyder!

1. Skrell poteter og kok dem i usaltet vann.

2. Mos potetene og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.

3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.



Oppskrift og bilde er lånt fra Meny.no

lammekoteletter