Lammekoteletter med timian- og hvitløspotetpurè 4 Under 30 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post * Avbryt Send Fremgangsmåte Gi potetmosen smak av urter og hvitløk og lammekotelettene når nye høyder! 1. Skrell poteter og kok dem i usaltet vann. 2. Mos potetene og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper. 3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter. Oppskrift og bilde er lånt fra Meny.no Ingredienser 1 kg LAM KOTELETT, DOBLE 2 ss olje 10 stk potet 2 ss smør 0,5 dl matfløte 2 fedd hvitløk salt 2 ss frisk timian finhakket pepper Grilstad produkt i oppskriften LAM KOTELETT, DOBLE