Gå til innholdet

Lammekoteletter med timian- og hvitløspotetpurè

  • 4
  • Under 30 min
  • Enkelt

Fremgangsmåte

Gi potetmosen smak av urter og hvitløk og lammekotelettene når nye høyder!

1. Skrell poteter og kok dem i usaltet vann.

2. Mos potetene og bland inn smør, fløte, presset hvitløk og timian. Smak til med salt og pepper.

3. Krydre lammekoteletter med salt og pepper. Bruk sterk varme og brun dem raskt på begge sider i en panne med olje. Etterstek på svakere varme i 2-3 minutter.



Oppskrift og bilde er lånt fra Meny.no

Ingredienser

  • 1 kg LAM KOTELETT, DOBLE
  • 2 ss olje
  • 10 stk potet
  • 2 ss smør
  • 0,5 dl matfløte
  • 2 fedd hvitløk
  • salt
  • 2 ss frisk timian finhakket
  • pepper

Grilstad produkt i oppskriften

EPD NR: 528281

LAM KOTELETT, DOBLE