Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Bruschetta med julepålegg

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

    18 skiver baguett
    2 båter hvitløk
    4 ss olivenolje

    Lammerull
    6 skiver lammerull
    6 stk. bakte cherrytomater, 
    røde eller gule
    1 stk. bakt rød paprika, flådd for skinn

    Sylte
    6 skiver julesylte
    1 stk. fersk, kokt og skrellet rødbete
    1 stk. fersk, kokt og skrellet gulbete
    ½ potte frisk brønnkarse

    Okserull
    6 skiver okserull
    2 skiver grillet/bakt grønn squash
    ½ potte frisk kjørvel

    Slik gjør du:
    1. Ha olje i panna og stek baguettskivene til de er sprø og gyldne.

    2. Del hvitløken i to og gni over baguettskivene. Drypp over olivenolje.

    3. Legg ovennenvnte pålegg med tilbehør på stekte bruschettaer.
    Serveres som en av flere tapasretter.

    brushetta_m_julepalegg