KRYDDERPØLSE MED OLIVEN 2 Under 30 min Enkelt Vis alle oppskrifter Send på SMS Avbryt Send Send på e-post * Avbryt Send Fremgangsmåte Snitt pølsene forsiktig og stek de på middels varme til de er gylne i overflaten og gjennomvarme. Server pølsene i hjemmelagde pølsebrød med f.eks sauser som remulade og ketchup, samt noe friskt tilbehør. Pølsebrød 500 gr mel ½ pk tørrgjær 2 ts salt 1,5 dl melk 1 dl vann 4 ss smelta smør 1 ss honning 1 egg Elt ingrediensene godt til en spenstig deig. La deigen modne 1 time. Form avlange pølsebrød. Heves på bakebrett. Pensle med sammenpisket egg og strø på frø hvis ønskelig. Stekes på 220 grader i ca 10 min. Remulade 1 egg 2 dl olje 1 ts skarp sennep 1 ss kapers 1 ss hakket sylteagurk 1 ss hakket persille 1 ss hakket estragon 1 ts cayennepepper Bland egg og olje med en stavmikser til en majones. Tilsett sennep, kapers, sylteagurk, persille og estragon sammen til en remulade. Ingredienser 300 g mangler navn