Gå til innholdet
Allergisøk (0)

Flatbiff med paprika

Tilbake

Ingredienser

Allergivarsel gjelder kun Grilstad produkter

4 biffer av flatbiff , à 200g
1 ts salt
1 ts kvernet pepper
1 ss olje

2 paprika, farge etter smak og ønske
1 rød chilipepper
1 ss olivenolje
2 ss pinjekjerner

1 bukett brokkoli

500 g mandelpoteter
1 dl melk
4 ss smør
1 ts salt
1 ts kvernet pepper

1 pose sjysaus
3 ss aiwar (paprika-purè)

-

1. Krydre biffene med salt og pepper, stek dem i panna på medium sterk varme i 3 minutter på hver side. La dem hvile et par minutter før servering.

2. Rens paprika og chili og skjær i strimler. Fres dem i panna med litt olje. Ha i pinjekjernene til slutt.

3. Rens brokkoli og skjær dem i fine buketter, som du koker i lettsaltet vann, ca 3 minutter.

4. Skrell og kok potetene i vann uten salt. Sil av kokevannet og mos potetene. Rør inn melk og smør, smak til med salt og pepper.

5. Kok opp sausen etter anvisning på pakken. Tilsett 2-3 ss aiwar og la det småkoke et par minutter.

Anrett pent på tallerken og server.

flatbiff_m_paprika